PROCEDIMENT ACCÉS RÀPID A UBERTAS

Per a qualsevol Dubte, Problema o Suggeriment que pugueu tenir, si us plau, poseu-vos en contacte amb  l’Administrador del web

Procediments per a donar-vos d’alta i baixar-vos els llibres de la col·lecció UBERTAS:

1) Amb una adreça de correu de contacte que trieu doneu-vos d’alta com a usuari al nostre web www.torrens-ibern.cat.  El registre al web en una finestra que trobareu a sota a la dreta.  Aquesta adreça de correu ha de ser nova al web, no es pot fer servir una ja utilitzada per un altre usuari. Aquest registre es verificarà inicialment a través d’un correu a l’usuari.

2) El formulari de registre que cal emplenar us demanarà

NOM USUARI : És el nom que utilitzarà el nostre web per anomenar l’usuari  i l’usuari per a dir qui és.
CORREU ELECTRONIC : És l’adreça de correu de l’usuari que hem esmentat anteriorment. El nostre web la farà servir per a comunicar-se amb l’usuari.
NOM i COGNOM : S’entra a efectes de registre
DATA DE NAIXEMENT : S’entra a efectes de registre
CODI POSTAL :  S’entra a efectes de registre
CONTRASENYA i CONFIRMEU LA CONTRASENYA

En qualsevol moment podreu modificar les vostres dades d’usuari a http://www.torrens-ibern.cat/wp-admin/profile.php

3) A la pàgina UBERTAS trobareu els llibres que actualment estan a disposició per baixar-se de franc. Seleccioneu el llibre i feu DOWNLOAD.

4) Respecte al llibre “Comunicacions Informàtiques i de Dades” 8ena ed. de W. Stallings s’ha de remarcar que l’arxiu a baixar és composat d’un conjunt de fitxers en format PDF compactats. Aquest arxiu compactat  porta una extensió .TXT en comptes d’una ZIP o RAR. És important canviar l’extensió del mateix una vegada baixat per l’usuari o be obrir-ho i invocant-ho des d’un programari de compactació com WinRAR o WinZip.

Cada vegada que es vulgui tornar a entrar al web s’ha d’anar a l’esquerre a baix de tot a la plana principal  i entrar el NOM USUARI i la CONTRASENYA (registrats anteriorment) a baix i clicar “Entrar”.

Els comentaris estan tancats.

fundaciocaixaenginyers censentitatsllenguacatalana