PROCEDIMENT ACCÉS A UBERTAS

Per a qualsevol Dubte, Problema o Suggeriment que pugueu tenir, si us plau, poseu-vos en contacte amb  l’Administrador del web

Procediments per a donar-vos d’alta i baixar-vos els llibres de la col·lecció UBERTAS:

1) Primerament cal disposar d’una adreça de correu electrònic de la persona que es vol connectar per a fer-se usuari i baixar-se el llibre. Aquesta adreça queda assignada a aquest usuari pel nostre web i es farà servir per a comunicar-s’hi.

2) Des d’un PC que estigui connectat a Internet i mitjançant un navegador estàndard (Explorer, Firefox o similar) s’ha de cridar el nostre web www.torrens-ibern.cat

3) Ja dins del nostre web, s’ha d’anar a l’esquerre a baix de tot i fer clic a “Registre(voluntari)”.

4) Una vegada fet el clic a “Registre(voluntari)” trobareu un formulari que cal emplenar on es demana:

NOM USUARI : És el nom que utilitzarà el nostre web per anomenar l’usuari  i l’usuari per a dir qui és.
CORREU ELECTRÒNIC : És l’adreça de correu de l’usuari que hem esmentat anteriorment. El nostre web la farà servir per a comunicar-se amb l’usuari.
NOM i COGNOM : S’entra a efectes de registre
DATA DE NAIXEMENT : S’entra a efectes de registre
CODI POSTAL :  S’entra a efectes de registre
CONTRASENYA i CONFIRMEU LA CONTRASENYA : S’entra dues vegades per a evitar errors. La contrasenya que trieu es farà servir per entrar a la zona reservada als usuaris del web. Nomès des d’aquesta zona es poden baixar els llibres de la col·lecció UBERTAS.

Finalment s’ha de fer clic a “Registrar” a baix.

5) Una vegada fet el registre, cal esperar que us arribi un correu de verificació a l’adreça esmentada. Es llegeix el correu i es fa clic a l’enllaç que porta a una plana d’identificació del web. En aquest punt s’hauran de fer servir el nom de l’usuari i una contrasenya automàtica tal i com vénen donades al correu electrònic per entrar a la zona d’usuaris per primera vegada. Posteriorment podreu editar les vostres dades. També podreu canviar la vostra contrasenya original. En qualsevol moment podreu canviar les dades del vostre usuari a http://www.torrens-ibern.cat/wp-admin/profile.php

6) Per baixar-se els llibres de la col·lecció UBERTAS, una vegada dins de l’àrea d’usuaris, es fa clic a UBERTAS a dalt de tot i, en la nova pàgina, es fa clic a LLIBRE PDF COMPACTAT (a sota a la dreta, l’únic llibre actualment a la col·lecció). Després, en la nova pàgina, es fa clic a DOWNLOAD.

7) Sortirà una finestra de Windows que permetrà executar o baixar el fitxer. Es tria “baixar” el fitxer i s’indica el directori on es vol la còpia del llibre.

8 ) Finalment arrancarem un programa de compactació (Winzip, WinRAR,…) i des d’aquest programa obrirem el fitxer que s’ha baixat (estarà al directori que s’ha triat). Veurem tots els fitxers del llibre en format PDF i els podrem obrir o be extraure`ls (descompactar) en el lloc on vulguem.  És important obrir el fitxer així perqué té una extensió .TXT i és un llibre compactat. Una altra forma seria renombrar l’extensió del fitxer (posar-li .ZIP com hauria de ser) i fer clic dues vegades sobre la seva icona.

Poden haver-hi altres variants de com baixar-se el llibre igualment vàlides.

Cada vegada que es vulgui tornar a entrar al web s’ha d’anar a l’esquerre a baix de tot a la plana principal  i entrar el NOM USUARI i la CONTRASENYA (registrats anteriorment) a baix i clicar “Entrar“.

Els comentaris estan tancats.

fundaciocaixaenginyers censentitatsllenguacatalana