Ubertas

Llibres electrònics gratis

UBERTAS és una paraula llatina que significa abundància. Una de les aspiracions que podem tenir amb la nova societat digital és que tothom pugui gaudir dels béns més preuats i per això immaterials i universals a uns costos raonables. La col·lecció UBERTAS surt amb l’ànim d’oferir a tots els estudiants i professionals llibres digitals científics i tecnològics a cost zero.

Ja que la Fundació té l’obligació d’enregistrar el nombre de descàrregues que es fan dels llibres de la col·lecció UBERTAS, per poder-vos descarregar els llibres heu d’estar registrats a aquest web.  Ho podeu fer a baix a l’esquerra de la pàgina.

Com a usuaris vosaltres podreu accedir al web i baixar-vos les còpies dels llibres tantes vegades com vulgueu. Si us plau, no distribuïu còpies d’aquest llibre. No tenim permís per fer-ho. Si un altra persona el necessita, adreceu-lo aquí i se’l podrà descarregar de franc igual que vosaltres.

El Capítol 10 del llibre “Comunicacions Informàtiques i de Dades” 8ena ed. de W. Stallings  s’oferix de mostra pels navegadors no enregistrats al web.

INSTRUCCIONS RÀPIDES PER BAIXAR-SE EL LLIBRE

INTRUCCIONS DETALLADES PELS INTERESSATS EN BAIXAR-SE EL LLIBRE

Tot seguit teniu els llibres

Els comentaris estan tancats.

fundaciocaixaenginyers censentitatsllenguacatalana