Servei de consultes lingüístiques

La Fundació Torrens-Ibern ha establert acords amb TERMCAT per tal de donar resposta a les necessitats lingüístiques dels tècnics catalans.

El TERMCAT, Centre de Terminologia, fou creat l’any 1985 per un acord entre la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Institut d’Estudis Catalans amb la finalitat de promoure, coordinar i desenvolupar les activitats terminològiques en llengua catalana.

El TERMCAT, com a centre de referència en el treball terminològic, es proposa garantir la qualitat i la disponibilitat de recursos i mètodes de treball als sectors públics i privats i impulsar la participació i la implicació de la societat en totes les seves activitats per a promoure, en un escenari multilingüe, el desenvolupament de la terminologia en llengua catalana i contribuir al progrés general d’aquesta llengua en tots els àmbits socials.

La Fundació Torrens-Ibern posa a la vostra disposició l’enllaç amb el web de TERMCAT, on trobareu tota la informació necessària sobre terminologia, traduccions i correccions especialitzades, consultes lingüístiques, formació en llengua catalana, materials lingüístics, etc.

Els comentaris estan tancats.

fundaciocaixaenginyers censentitatsllenguacatalana